Tilauspalvelut

Merilinna ja saunatilat

Merilinnan rakennus on vuodelta 1935 ja on aiemmin toiminut Merivartioston vanhana tukikohtana. 

Merilinna tarjoaa kuusi makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Makuuhuoneista kaksi on sviittejä. Jokainen makuuhuone on yksilöllisesti sisustettu ja joka huoneessa on omat suihku- ja WC-tilat.

Yläkerran sviiteistä avautuu upea näkymä merelle.

Merilinnan pihapiirissä on korkeatasoiset saunatilat. Iso merisauna on puulämmitteinen ja sen lauteille mahtuu kerralla reilusti väkeä. Saunan yhteydessä on myös kotakeittiö.
Pienemmässä sähkölämmitteisessä Merisaunassa saunoo mukavasti pienempi porukka. 

Saunatilat on varattavissa myös erikseen ilman majoitusta.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445

Lisätiedot ja varaukset 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

MAKUUHUONEET

6 makuuhuonetta, joista kaksi sviittejä. Yksi iso perhehuone ja 3 kpl 2 hlön huoneita.


SUIHKU JA WC

Joka makuuhuoneessa on omat suihku- ja WC-tilat.

ISO MERISAUNA + KOTA

Iso puulämmitteinen kotasauna n. 20 henkilölle.
Tulisija, wc ja jääkaappi.

PIENEMPI MERISAUNA

Sähkölämmitteinen pienempi sauna.

sauna

Toranda Areena

Areenan korkeatasoiset tilat muuntuvat helposti suuriin kokouksiin, yksityistilaisuuksiin, tapahtumiin ja konsertteihin.

Areenan sisäänkäynnin yhteydessä ovat narikka- ja WC-tilat sekä viihtyisä aula. Isot parkkitilat sijaitsevat aivan keskusrakennuksen ulkopuolella.

Keskusrakennuksessa toimivat myös Uitto-sali ja lasiterassi, jotka mahdollistavat Areenan kanssa noin 1000 paikkaa. Tasokkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta ja herkullinen ruoka takaavat onnistuneen tapahtuman.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445

PINTA-ALA

Noin 800 m2

ISTUMAKONSERTIT

Noin 600 istumapaikkaa

SEISOMAKONSERTIT

700 paikkaa

SEMINAARIT

Noin 400 istumapaikkaa

GAALA-ILLAT

Noin 300 istumapaikkaa pyöreissä pöydissä

ILLALLISET

Noin 400 istumapaikkaa pitkissä pöydissä

Uitto-sali

Uitto-sali tarjoaa hienot puitteet erilaisille tilaisuuksille, kokouksille ja pienille tapahtumille.

Torandan kokit loihtivat paikan päällä tilaisuuteen sopivia herkullisia annoksia korkealaatuisista raaka-aineista.

Uitto-sali on Torandan alkuperäinen osa, joka rakennettiin Hellälään jo vuonna 1952. Sali toimi tuolloin uittomiesten ruokalana.

Uiton tiloihin mahtuu kerrallaan maksimissaan 140 henkilöä normaalilla kattauksella. Tila muuntuu helposti ryhmän koon ja tarpeiden mukaan. Uiton tilat ja lasiterassi mahdollistavat ruokailun 200 hengelle.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445.

TILAT

Muuntuu helposti ryhmän koon ja tarpeiden mukaan

KAPASITEETTI

Uitto ja lasiterassi mahdollistavat ruokailun 200 hengelle

Ulkoilmatapahtumat

Toranda soveltuu suurtenkin ulkoilmatapahtumien järjestämiseen. 

Ulkoalue on yhteensä 2 hehtaaria aidattua aluetta, josta suuri osa on nurmikenttää. Jäätynyt jokisuu tarjoaa lisätilaa talvisille tapahtumille.

Olemassaoleva tekniikka, voimavirtapisteet, viemäröinti ulkona ja palvelut lisäävät Torandan houkuttelevuutta. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi yli 600 auton parkkipaikoitus, jota voidaan tarpeen mukaan kasvattaa.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445

 

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

ALUE

Ulkoalue yhteensä 2 hehtaaria

PARKKIPAIKAT

Yli 600 autolle, jota voidaan tarpeen mukaan kasvattaa

Haluatko tuoda alueellemme tapahtuman? 

Ota yhteyttä, toteutetaan yhdessä!

Häät Torandassa

Toranda tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut hääjuhlanne onnistumiseksi. Hienot tilat, ammattitaitoinen palvelu, hyvä ruoka ja juoma, sekä luonnonkaunis ympäristö Tornionjoen suulla tekevät hääjuhlanne järjestämisestä ikimuistoista ja helppoa.

Torandan Uitto-sali tarjoaa hienot puitteet hääjuhlien järjestämiseen. Uitto-salin yhteydessä on lasiterassi. Terassia voidaan käyttää esimerkiksi tanssitilana. 

Uitto-sali on parhaimmillaan 40-100 hengen seurueille. Maksimissaan Uittoon mahtuu 140 hengen seurue. Uitosta löytyy kiinteä datatykki, valkokangas, perusäänentoisto sekä mikrofoni.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445

 

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

UITTO-SALI + LASITERASSI

Parhaimmillaan 40-100 hengen seurueille. Maksimissaan 140 seuruille.

TEKNIIKKA

Datatykki, valkokangas, perusäänentoisto ja mikrofoni

Aktiviteettipaketit

Toranda tarjoaa erilaisia aktiviteetteja sekä aktiviteettipaketteja, jotka kootaan tarpeidenne mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi patikointiretki Vuonon kauniissa metsämaisemissa ja ruokailu Torandan tunnelmallisissa tiloissa retken päätteeksi? Tai ehkä haluatte tulla kokeilemaan suklaan valmistusta ja viettämään saunailtaa ystävien tai työkavereiden kesken? Kysy ryhmällesi myös trendikkäitä viini-, kuohuviini- tai olut-tastingeja! Haluttaessanne voitte myös majoittua upeassa Merilinnassa. Mahdollisuuksia on monia! Alla on listattuna tämänhetkiset aktiviteettimme.

SimWay Hunt ampumasimulaattori

Ryhmille tilauksesta Toranda Areenalla ampumakilpailut, simulaattorilla.

Tämä todella koukuttava kisailu vie ajantajun ja innostaa kokemattomankin ampumis kisailun pariin.
Varoituksen sana, voi aiheuttaa vakavaa riippuvuutta =)

Ampumasimulaattorin yhteyteen on helppo tuoda sisä Curling ja minigolfhyrrämme käyttöö ja näin ampumisvuoroa odotellessa voi kisailla näissä lajeissa.

Toranda Areenalla sisä curling ja minigolf-karuselli

Haasta työkaverisi tai muu porukka mittelöimään illan herruudesta.
Hallissamme 2 Curling-radan, mingolf-karusellin ja juoman sekä ruuan parissa vierähtää äkkiä muutama tunti leikkimielisen kisailun parissa.

 

Patikointia Vuonon kauniilla luontopolulla (kesto 4–5 tuntia, reitin kokonaispituus 10 km)

Koe ihastuttava Haaparannan korpimetsäinen Vuono! Kohteeseen päästyämme patikoimme ensin Myllyjärvelle, jonne on matkaa noin 5 km. Myllyjärvellä teemme nuotion ja nautimme lämmintä kahvia/teetä. Pysähdyksen jälkeen patikoimme takaisin aloituspisteelle lyhempää (noin 4 km) reittiä pitkin. Patikoinnin aikana opas kertoo mielenkiintoisia tietoja alueen luonnosta ja historiasta.

Köysiavusteista seinäkiipeilyä (kesto 2 tuntia)

Köysiavusteinen seinäkiipeily on koko kehoa aktivoivaa liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille! Putaan liikuntahallilta löytyy helpompia kiipeilyseiniä lapsille ja aloittelijoille sekä vaativampia seiniä kokeneimmille. Korkeimmat seinät ovat 10 metriä korkeita.

Boulderointia (kesto 1,5 tuntia)

Boulderointi on kiipeilyä matalilla korkeuksilla ilman varmistusvälineitä. Tornion kiipeily-cavelta löytyy seiniä monentasoisille kiipeilijöille, eli myös lapset ja aloittelijat ovat erittäin tervetulleita! Seinät ovat korkeudeltaan neljä metriä.

Viini-, kuohuviini- ja olut-tastingit (min.6 hlö)

 

Viinimaisteluiden lisäksi Torandalla järjestetään paikallisen Tornion Panimon olut-tastingeja, joissa päästään tutustumaan olutlajien laajaan kirjoon. Olut-tastingeissa arvioidaan oluiden eri ominaisuuksia, kuten väriä, suutuntumaa, tuoksua ja makua.

Tastingit tarjoavat rentoa ajanvietettä esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. Kysy rohkeasti lisää ja järjestetään juuri teidän ryhmällenne sopivat maistelut! Tastingin jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi sauna-illan muodossa.

Suklaakurssi (kesto 3 tuntia, max 12 hlö)

Makiamestarin kurssilla opit valmistamaan herkullisia suklaakonvehteja. Jokainen suklaan valmistukseen liittyvä työvaihe selitetään ja demonstroidaan tarkasti. Saat itse valmistaa, koristella ja pakata ikiomat käsintehdyt suklaat kotiin vietäväksi! Kurssin jälkeen osaat valmistaa ihania aitosuklaakonvehteja. Saat mukaasi myös reseptit konvehtien valmistamiseen.

Kurssi järjestetään Torandan tiloissa.

Suklaatasting (kesto 30 min)

Koe makuhermoja hivelevä nautinnollinen makuelämys suklaatastingin parissa. Maistelemme kuutta eri suklaata valkosuklaasta tummaan suklaaseen. Mukana on aina myös yksi yllätystuote. Suklaatastingissa perehdytään maistelun periaatteisiin sekä viiteen tärkeimpään aistiimme. Kuuden herkkupalan joukossa voi olla tervaa, mesiangervoa, pihlajaa, hillaa, paikallista olutta ja muita mitä hienoimpia makuja. Ollaanko yhteydessä niin tehdään teille omanlainen maisteluhetki?

Suklaatasting järjestetään Torandan tiloissa.

Suklaashow yrityksille (kesto 60 min)

Makiamestari esittelee, valmistaa ja maistattaa esityksessään suklaakonvehteja. Konvehtien valmistamisen yhteydessä mestari kertoo suklaan valmistamisen eri työvaiheista. Konvehtimuottien koristelussa yleisöllä on mahdollisuus kertoa toiveensa koristelutekniikan suhteen. Ehkä juuri sinun kädenjälki näkyy valmiissa tuotteissa? Onnekkaimmalla on mahdollisuus tulla kokeilemaan myös suklaan temperointia. Esittelyn ohessa saat hyviä neuvoja sekä tietoa tarvittavista raaka-aineista ja välineistä, jotta suklaan valmistaminen onnistuu kotonakin!

Suklaashow järjestetään Torandan tiloissa.

Pyydä tarjous osoitteesta
sales@torandaevents.com
tai soita +358 400 164 445

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

AKTIVITEETTIPAKETIT

Kerro meille toiveesi, niin kootaan juuri teille sopiva paketti!

RAVINTOLAPALVELUT
AKTIVITEETIT
SAUNATILOJEN VUOKRAUKSET
MAJOITUKSET

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Hellälä, Näätsaarentie 241, 95450 Tornio
Sähköposti: sales@torandaevents.com
Puhelin: +358 400 164 445

SOMESSA