Tilauspalvelut

Meillä tapahtunutta

Tapahtumien ja juhlien järjestäminen + aktiviteetit

Ulkoilmatapahtumat

Toranda soveltuu suurtenkin ulkoilmatapahtumien järjestämiseen

Ulkoalue on yhteensä 2 hehtaaria aidattua aluetta, josta suuri osa on nurmikenttää. Jäätynyt jokisuu tarjoaa lisätilaa talvisille tapahtumille.

Olemassaoleva tekniikka, voimavirtapisteet, viemäröinti ulkona ja palvelut lisäävät Torandan houkuttelevuutta. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi yli 600 auton parkkipaikoitus, jota voidaan tarpeen mukaan kasvattaa.

Pyydä tarjous osoitteesta 
sales@torandaevents.com 
tai soita +358 400 164 445

 

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

ALUE

Ulkoalue yhteensä 2 hehtaaria

PARKKIPAIKAT

Yli 600 autolle, jota voidaan tarpeen mukaan kasvattaa

Haluatko tuoda alueellemme tapahtuman? 

Ota yhteyttä, toteutetaan yhdessä!

Häät tai syntymäpäivät Torandassa

Toranda tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut juhlanne onnistumiseksi. Hienot tilat, ammattitaitoinen palvelu, hyvä ruoka ja juoma sekä luonnonkaunis ympäristö Tornionjoen suulla tekevät juhlanne järjestämisestä ikimuistoista ja helppoa.

Torandan Uitto-sali tarjoaa hienot puitteet juhlien järjestämiseen. Uitto-salin yhteydessä on lasiterassi. Terassia voidaan käyttää esimerkiksi tanssitilana. 

Uitto-sali on parhaimmillaan 40 – 100 hengen seurueille. Maksimissaan Uittoon mahtuu 140 hengen seurue. Uitosta löytyy kiinteä datatykki, valkokangas, perusäänentoisto sekä mikrofoni.

 

 

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

UITTO-SALI + LASITERASSI

Parhaimmillaan 40-100 hengen seurueille. Maksimissaan 140 seurueille.

TEKNIIKKA

Datatykki, valkokangas, perusäänentoisto ja mikrofoni.

Aktiviteettipaketit

Toranda tarjoaa erilaisia aktiviteetteja sekä aktiviteettipaketteja, jotka kootaan tarpeidenne mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi patikointiretki Vuonon kauniissa metsämaisemissa ja ruokailu Torandan tunnelmallisissa tiloissa retken päätteeksi? Tai ehkä haluatte tulla kokeilemaan suklaan valmistusta ja viettämään saunailtaa ystävien tai työkavereiden kesken? Kysy ryhmällesi myös trendikkäitä viini-, kuohuviini- tai olut-tastingeja! Haluttaessanne voitte myös majoittua upeassa Merilinnassa. Mahdollisuuksia on monia! Alla on listattuna tämänhetkiset aktiviteettimme.

Patikointia Vuonon kauniilla luontopolulla (kesto 4–5 tuntia, reitin kokonaispituus 10 km)

Koe ihastuttava Haaparannan korpimetsäinen Vuono! Kohteeseen päästyämme patikoimme ensin Myllyjärvelle, jonne on matkaa noin 5 km. Myllyjärvellä teemme nuotion ja nautimme lämmintä kahvia/teetä. Pysähdyksen jälkeen patikoimme takaisin aloituspisteelle lyhempää (noin 4 km) reittiä pitkin. Patikoinnin aikana opas kertoo mielenkiintoisia tietoja alueen luonnosta ja historiasta.

Köysiavusteista seinäkiipeilyä (kesto 2 tuntia)

Köysiavusteinen seinäkiipeily on koko kehoa aktivoivaa liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille! Putaan liikuntahallilta löytyy helpompia kiipeilyseiniä lapsille ja aloittelijoille sekä vaativampia seiniä kokeneimmille. Korkeimmat seinät ovat 10 metriä korkeita.

Boulderointia (kesto 1,5 tuntia)

Boulderointi on kiipeilyä matalilla korkeuksilla ilman varmistusvälineitä. Tornion kiipeily-cavelta löytyy seiniä monentasoisille kiipeilijöille, eli myös lapset ja aloittelijat ovat erittäin tervetulleita! Seinät ovat korkeudeltaan neljä metriä.

Viini-, kuohuviini- ja olut-tastingit (6 hlö)

Viini- ja kuohuviinitastingeissa pääsette tutustumaan erilaisiin viineihin asiantuntevan sommelierin kanssa. Sommelier näyttää oikeanlaisen viininmaistelutekniikan ja auttaa makujen tunnistamisessa.

Viinimaisteluiden lisäksi Torandalla järjestetään myös paikallisen Tornion Panimon olut-tastingeja, joissa päästään tutustumaan olutlajien laajaan kirjoon. Olut-tastingeissa arvioidaan oluiden eri ominaisuuksia, kuten väriä, suutuntumaa, tuoksua ja makua.

Tastingit tarjoavat rentoa ajanvietettä esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. Kysy rohkeasti lisää ja järjestetään juuri teidän ryhmällenne sopivat maistelut! Tastingin jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi sauna-illan muodossa.

Suklaakurssi (kesto 3 tuntia, max 12 hlö)

Makiamestarin kurssilla opit valmistamaan herkullisia suklaakonvehteja. Jokainen suklaan valmistukseen liittyvä työvaihe selitetään ja demonstroidaan tarkasti. Saat itse valmistaa, koristella ja pakata ikiomat käsintehdyt suklaat kotiin vietäväksi! Kurssin jälkeen osaat valmistaa ihania aitosuklaakonvehteja. Saat mukaasi myös reseptit konvehtien valmistamiseen.

Kurssi järjestetään Torandan tiloissa.

Suklaatasting (kesto 30 min)

Koe makuhermoja hivelevä nautinnollinen makuelämys suklaatastingin parissa. Maistelemme kuutta eri suklaata valkosuklaasta tummaan suklaaseen. Mukana on aina myös yksi yllätystuote. Suklaatastingissa perehdytään maistelun periaatteisiin sekä viiteen tärkeimpään aistiimme. Kuuden herkkupalan joukossa voi olla tervaa, mesiangervoa, pihlajaa, hillaa, paikallista olutta ja muita mitä hienoimpia makuja. Ollaanko yhteydessä niin tehdään teille omanlainen maisteluhetki?

Suklaatasting järjestetään Torandan tiloissa.

Suklaashow yrityksille (kesto 60 min)

Makiamestari esittelee, valmistaa ja maistattaa esityksessään suklaakonvehteja. Konvehtien valmistamisen yhteydessä mestari kertoo suklaan valmistamisen eri työvaiheista. Konvehtimuottien koristelussa yleisöllä on mahdollisuus kertoa toiveensa koristelutekniikan suhteen. Ehkä juuri sinun kädenjälki näkyy valmiissa tuotteissa? Onnekkaimmalla on mahdollisuus tulla kokeilemaan myös suklaan temperointia. Esittelyn ohessa saat hyviä neuvoja sekä tietoa tarvittavista raaka-aineista ja välineistä, jotta suklaan valmistaminen onnistuu kotonakin!

Suklaashow järjestetään Torandan tiloissa.

Pyydä tarjous osoitteesta
sales@torandaevents.com
tai soita +358 400 164 445

Pyydä tarjous 
sales@torandaevents.com tai
+358 400 164 445

AKTIVITEETTIPAKETIT

Kerro meille toiveesi, niin kootaan juuri teille sopiva paketti!

RAVINTOLAPALVELUT
AKTIVITEETIT
SAUNATILOJEN VUOKRAUKSET
MAJOITUKSET

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Hellälä, Näätsaarentie 241, 95450 Tornio
Sähköposti: sales@torandaevents.com
Puhelin: +358 400 164 445

SOMESSA