Vierasvenesatama ja Caravanalue

TORANDA

ilmakuva

Uusi Caravan alue

Torandassa sijaitsee uusi 30-paikkainen tasokas caravanalue, joka sijaitsee Tornion Hellälässä aivan Suomen ja Ruotsin rajalla. 

Torandasta nukut yösi rauhassa, poissa keskustata, mutta kuitenkin lähellä. 

Nauti herkullista ruokaa tai makoisa drinkki Toranda Magasin -rantaravintolan upealla terassilla tai viihtyisissä sisätiloissa. Monipuolinen lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10.30–14. Lisäksi iltaisin listalta ruokaa klo 14 alkaen, tarkista keittiön ja ravintolan ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Vietä aurinkoista päivää Torandan uimarannalla ja istu iltaa grillikatoksessa.  Käytettävissä on grillikota, kesäkeittiö, nuotiopaikka sekä sauna. Mikäli kesäkeittiön ovet ovat kiinni, ota yhteys ravintolaan. Leirintäalueen asiakkaiden käytettävissä on myös kesäulkopelejä.

Tornion ja Haaparannan kaupungit sijaitsevat pyöräilymatkan etäisyydellä (n. 6 km). Lisäksi lähistöltä löytyy luontopolkuja ja muuta tutkittavaa. Kokkokankaan frisbeegolfrata sijaitsee 3 km etäisyydellä alueesta.

 

Varaukset BestParkin kautta

 

Hotelli Merillinna

Idyllinen kuuden huoneen villa, joista kaksi on sviittejä. Yksi iso perhehuone ja 3 kpl 2 hlön huoneita. Villa Merilinna sijaitsee Torniojoen rannalla Hellälässä (noin 5 km kaupungin keskustasta ja Outokummulta).

Rakennus on vuodelta 1935 ja se on aiemmin toiminut Merivartioston vanhana tukikohtana. Merilinna on alkuperäistä talon henkeä mukaillen kunnostettu viihtyisä hirsirakennus.

OSOITE

Näätsaarentie 241
95450 Tornio

65.8093408, 24.1607493

PAIKAT

30 vieraspaikkaa

PUHELIN

040 658 3817 (ravintolan aukiolo aikoina)

PALVELUT

Ravintola (info), vesipiste, sähköpaikat, septitankin tyhjennys, wc:t, suihku, sauna, grillipaikka, satamassa tankkauspiste

VARAA

Varaukset BestParkin kautta:

MAJOITUS

Merilinna hotellista löytyy 6 tasokasta huoneetta  16-20 vuodepaikkaa.

Vanhan perukorjatun hirsirakennuksen suojissa nukut kuin tukki.

Voit varata Merilinnasta huoneen tai koko huvilan.

 

marina

Tasokas vierasvenesatama Torandassa

Torandan vierasvenesatama on 40-paikkainen tasokas satama, joka sijaitsee Tornion Hellälässä aivan Suomen ja Ruotsin rajalla. 

Tornion ja Haaparannan kaupungit sijaitsevat pyöräilymatkan etäisyydellä (n.6 km).

Vierasvenesatamapaikka on maksullinen, 20 €/vrk (ei koske tapahtuma-aikoja).

KOORDINAATIT

65° 48.48’ – 24° 9.237’

SYVYYS

3 m

PAIKAT

40 vieraspaikkaa

PUHELIN

040 658 3817 (ravintolan aukiolo aikoina)

PALVELUT

Ravintola, vesipiste, sähköpaikat, tankkaus (bensiini ja diesel), suihku, sauna

Satama-alueen säännöt

Vieraillessasi vierasvenesataman alueella huomioithan, että kulku satama-alueella on omalla vastuulla. Satamanpitäjä ei vastaa satamalaiturissa tapahtuvista vahingoista.

Vierasvenesatamien laitureille ei saa päästää pieniä lapsia veteen putoamisvaaran vuoksi! Isommatkin lapset saavat vierailla laitureilla vain aikuisten seurassa. Lapsilla tulee olla pelastusliivit laitureilla vierailtaessa.

Vierasvenesatamaan saapuvan veneen tulee olla vakuutettu.

Mahdollisista vierasvenesataman vieraista johtuvista turvallisuushälytyksistä aiheutuvat kustannukset ohjautuvat sataman vierailijalle.

Toranda ei ole vastuussa uimarannalla tapahtuvista vahingoista.

Toranda Magasin –rantaravintolan sekä Toranda World tapahtumakeskuksen alueella on A-oikeudet. Omien juomien tuominen tiloihin ja terassille on kiellettyä.

Roskaaminen on kielletty. Jätteille löytyy asianmukaiset astiat alueelta.

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Hellälä, Näätsaarentie 241, 95450 Tornio
Sähköposti: sales@torandaevents.com
Puhelin: +358 400 164 445

SOMESSA